Hvem er dette tilbudet for?
Brosjyreforside for VOV kokk og ernæringskokkEr du opptatt av matlaging og ønsker en spennende karriere? Da kan modulstrukturert fagopplæring i kokk og emærirgskokk noe for deg! For å delta i opplæringen må du være over 19 år og ha fullført grunnskole i Norge eller tilsvarende i utlandet.
Søker må ha en folkeregistrert adresse i Nordland lovlig opphold i Norge.
Mange muligheter for arbeid
En kokk og ernæringskokk kan jobbe på restauranter, hoteller, kantiner, sykehus, skoler, barnehager, cateringfirmaer, matvareindustrien cruise og passasjerskip, Sentrale arbeidsområder er matlaging, bruk av råvarer, utvikling av nye retter, baking og valg av passende drikkevarer.
Om opplæringen
Opplæringen er organisert i moduler. Den bygger på din kompetanse og erfaring. Mye av opplæringen skjer i bedrift med faglig oppfølging av faglærere fra videregående skole og veileder i bedrift.
I opplæringen lærer du om kosthold, ernæring. matlaging, råvarebehandling og mattradisjoner. Du lærer også å tilberede og servere mat. Opplæringen passer for deg som liker å jobbe praktisk, er kreativ og nøyaktig.
Sende søknad?
Du kan søke opptak hele året. Søknad finner du på www.vigo.no , klikk på fanen “søknad for voksne/realkompetanse”.
Se infofolder om kokk og ernæringskokk for voksne på Issuu.